Voor 2 à 3 personen:

voor de vis:

  • 600 g schelvisfilet
  • 2 eetlepels bieslook (versnipperd)
  • 1 teentje look (zeer fijngesneden)
  • 3 eetlepels bloem
  • arachideolie
  • peper en zout
  1. Spoel de schelvis even onder koud water en dep droog.
  2. Kruid de filets met peper en zout.
  3. Meng de bloem met de look en bieslook.
  4. Haal de schelvis door de gekruide bloem.
  5. Doe een scheut arachideolie in een pan en bak de filets aan beide kanten goudbruin en gaar.

Voor de tomaten:

  • 4 tomaten 
  • vers geraspte parmezaan
  • provençaalse kruiden
  • paneermeel
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • gehakte peterselie
  • peper en zout
  1. Snijd de tomaten in de helft.
  2. Verdeel de look over de tomaten (ik duw de stukjes look een beetje dieper).
  3. Strooi er nu provençaalse kruiden, paneermeel, peterselie en geraspte parmezaan over. 
  4. Giet er wat olijfolie over.
  5. Gratineer de tomaten ca. 5 minuten onder de ovengrill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!