Lekker hapje!

Voor 6 personen:

  • 18 scampi’s
  • 170 g aardappelzetmeel
  • 170 g koud water
  • 2 koffielepels bakpoeder
  • 2 eieren
  • zout en peper
  1. Pel de scampi’s, maar laat het staartje eraan, Snijd de rugkant in en verwijder het darmkanaal. 
  2. Kruid de garnalen met peper en zout.
  3. Meng het aardappelzetmeel en bakpoeder met het water.
  4. Splits de eieren en klop de eiwitten stijf en meng ze door het beslag.
  5. Kruid het beslag met een snuifje zout.
  6. Haal de scampi’s door het beslag en frituur in olie van 180°C
  7. Laat even uitlekken op keukenpapier.
  8. Lekker met zoetzure saus!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!