Voor 3 personen:

  • 300 g pasta (rigatoni, penne…)  
  • 250 ml room
  • 200 g spekblokjes
  • 4 koffielepels truffel salsa van oil&vinegar
  • peper v/d molen en zout
  • vers geraspte parmezaan
  1. Bak de spekblokjes krokant.
  2. Kook ondertussen de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Giet de pasta af in een vergiet.
  4. Doe de room, truffel salsa in een pot en breng even aan de kook. 
  5. Voeg de spekjes toe, breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng de pasta onder de saus.
  7. Serveer er apart de Parmezaanse kaas bij.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!