voor 3 personen:

  • 400 g Belle de Fontenay aardappelen of een andere vastkokende soort (nicola, charlotte, desire)
  • 400 g wit van prei
  • 400 ml groenten bouillon (1 groenten bouillon blokje oplossen in 400 ml water)
  • Knorr Aromat
  • klontje goede boter
  • 2 theelepels grove mosterd 
  • een 6 tal Frankfurter worstjes
  • 1 afgestreken eetlepel bloem 
  • scheutje Balade room So light (5% vet)
  1. Schil de aardappelen, spoel ze en snijd in blokjes van ca. 2 cm
  2. Was de prei grondig en snijd in ringen.
  3. Laat een klontje boter smelten in een pot en stoof de aardappelen en prei even aan.
  4. Voeg de bloem toe en laat even drogen.
  5. Giet er de groenten bouillon bij en laat ca. 15 à 20 minuten zachtjes koken onder deksel, roer af en toe om.
  6. Breng  eventueel op smaak met een beetje Knorr Aromat.
  7. Meng er de room en mosterd onder.
  8. Breng een pot met water aan de kook en warm de Frankfurter worstjes in een 5 tal minuten op.
  9. Serveer de worstjes met de groenten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!