• 65 gr gedroogde Bospaddestoelen (gemengd)
  • 100 gr knolselder in stukjes
  • 1 ajuin  versnipperd
  • 2 à 3 blokjes groenten bouillon
  • 200 ml room
  • 30 g goede boter
  • 10 gr bloem
  • 1,5 à 2 liter water
  • peper v/d molen
  1. Bereid de gedroogde champignons zoals voorgeschreven op de verpakking. Houd een beetje champignons apart voor garnituur.
  2. Smelt de boter in een pot en stoof de ajuin, knolselder en champignons even aan zonder kleuren.
  3. Strooi er de bloem over, meng ze onder de groenten en laat even drogen, op matig vuur.
  4. Voeg nu water en de bouillonblokjes toe, breng de soep aan de kook, laat 20 minuten zachtjes koken onder deksel.
  5. Mix de soep en giet ze door een puntzeef.
  6. Snijd de champignons voor de garnituur in kleinere stukjes.
  7. Voeg peper en room toe, laat nog even opkoken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!