Gisteren heel de dag snikheet maar tegen de avond veel wind en enkele druppels regen. Het vlees heb ik kunnen bakken op de bbq, maar we hebben toch maar binnen gegeten. Maar de volgende dagen voorspellen ze terug zomerweer!

Voor 3 à 4 personen (bijgerecht):

  • 1/2 soepkop witte rijst
  • 1 gele paprika in blokjes
  • 1 sjalot (versnipperd)
  • 1/4 komkommer in blokjes
  • een 5-tal olijven met look in stukjes
  • 6 radijsjes in stukjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • wijnazijn 
  • peper en zout
  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking, giet af en laat volledig afkoelen.
  2. Meng de groenten onder de rijst.
  3. Voeg olijfolie en een scheutje wijnazijn toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!