Dat was lang geleden, en het heeft gesmaakt! Puree erbij en rauw witloof aangemaakt met een beetje mayonaise.

Voor 2 à 3 personen:

  • 500 g kalfslapjes
  • 2 eieren
  • bloem
  • ca. 80 g paneermeel
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • peper en zout
  • maisolie
  • goede boter
  • citroen
  1. Klop de kalfslapjes indien nodig plat met een vleeshamer.
  2. Kruid ze met peper en zout.
  3. Meng het paprikapoeder door het paneermeel.
  4. Splits de eieren en klop de eiwitten even los met een klopper.
  5. Haal de kalfslapjes door de bloem en klop er de overtollige bloem af.
  6. Haal ze dan door het eiwit en dan door het paneermeel.
  7. Doe een scheut maisolie en een klontje goede boter in een pan en bak de kalfsschnitzels langs beide kanten goudbruin.
  8. Serveer met een schijfje citroen. 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!