• 200 g aardappelen 
  • 1 en een 1/2 komkommer
  • 120 g wit van prei
  • 1 ajuin
  • 2 liter water
  • 3 à 4 bouillonblokjes (kip) 
  • worcestersaus
  • 20 cl room
  • klein bosje geplukte peterselie
  • peper v/d molen
  1. Was de komkommers en snijd in grove stukken. 
  2. Kuis de prei, schil de ajuin en de aardappel en snijd in stukken. 
  3. Doe alles in een pot en zet onder met het water.
  4. Voeg een paar druppeltjes worcestersaus en de bouillonblokjes toe.
  5. Laat 30 minuten koken onder deksel.
  6. Voeg de room toe en mix de soep.
  7. Kruid met peper van de molen.
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!