Voor 6 stuks:

  • 3 cervela’s
  • 1 rode paprika
  • 1 ajuin
  • 10-tal gedroogde pruimen
  • vleeskruiden
  • zachte mosterd
  • arachideolie
  1. Snijd de cervela’s in schijfjes van 2 cm.
  2. Kuis de paprika’s en snijd in stukken.
  3. Halveer de pruimen.
  4. Pel de ajuin en verdeel eveneens in stukken.
  5. Prik de cervela, paprika, ajuin en pruimen op satéstokjes.
  6. Meng arachideolie met wat mosterd en vleeskruiden.
  7. Strijk er het vlees mee in.
  8. Bak ca.10 minuten in een pan.
  9. Draai regelmatig om.

Lekker met ciabatta en gemixte salade met French dressing!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!