Het potje “tomyum paste” stond in de Colruyt. 

  • 1 liter kippenbouillon
  • 2 koffielepels tomyum pasta
  • sambal oelek
  • 6 scampi’s
  • een 5-tal gedroogde shiitakes
  • 1 lente-uitje
  • 1 eetlepel vissaus
  • het sap van 1 limoen
  • 1 eetlepel rietsuiker
  1. Week de paddenstoelen zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Pel de scampi’s en reinig.
  3. Doe de scampischalen bij de bouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.
  4. Giet door een vergiet.
  5. Snijd de scampi’s in kleinere stukjes.
  6. Snijd het lente-uitje in ringetjes en de paddenstoelen in reepjes.
  7. Breng de bouillon aan de kook en voeg scampi’s, paddenstoelen en lente-ui toe.
  8. Laat 1 minuut zachtjes koken. 
  9. Voeg er nu de tomyum pasta, vissaus, limoensap en suiker aan toe.
  10. Doe er nog wat sambal oelek bij naar smaak.


Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!