En het is helemaal niet moeilijk! Doe liefst bij het kuisen keukenhandschoenen aan.

Voor 3-4 personen

  • 1 kg schorseneren
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • witte peper v/d molen
  • zout
  • klontje boter
  1. Spoel de schorseneren onder stromend water. Zodoende is het zand weg.
  2. Schil de schorseneren met een dunschiller. Leg ze onmiddellijk in koud water.
  3. Kook de schorseneren in licht gezouten water gaar. 
  4. Giet ze af in een vergiet.
  5. Verfris ze onmiddellijk onder koud stromend water. Indien je ze niet direct gaat gebruiken. Anders kan je deze stap overslagen.
  6. Doe de boter in de pan en bak de schorseneren even op. 
  7. Blus met de witte wijnazijn.
  8. Kruid met peper en zout. 
  9. Meng er de peterselie onder.

Ook lekker: Schorseneren met witte saus

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!