• 600 g rundsstoofvlees in kleinere blokjes
  • 1/2 rode gele en groene paprika (in blokjes)
  • 1 wortel in schijfjes
  • 1 ajuin in blokjes
  • 2 Nicola aardappelen geschild (in stukjes)
  • 1 versnipperd teentje look 
  • 1 eetlepel milde paprikapoeder
  • 1/4 koffielepel komijn
  • 40 ml olijfolie
  • 40 gr bloem
  • 3 à 4 bouillonblokjes (rund)
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 potje tomatenpuree 70 g
  • 500 ml tomatenpassata
  • scheutje worcestersaus
  • peper en zout
  • ca. 2 liter water
  1. Kruid het vlees met peper en zout.
  2. Giet de olijfolie in een grote pot en kleur het vlees goudbruin aan.
  3. Voeg de groenten toe (behalve de aardappelen) en laat even stoven.
  4. Voeg er de look en komijn bij.
  5. Bestrooi met bloem en paprikapoeder. 
  6. Laat even drogen op een zeer laag vuur.
  7. Voeg tomatenpassata, tomatenpuree, suiker, bouillonblokjes, worcestersaus en het water toe. 
  8. Laat  60 minuten zachtjes pruttelen maar roer regelmatig om!
  9. Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
  10. Voeg de aardappelblokjes toe en laat nog 30 minuten pruttelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!