Voor 3 à 4 personen:

  • 1 grote gekuiste wortel (in blokjes)
  • 2 gekuiste rapen (in blokjes)
  • 1 krop salade
  • een handvol erwtjes
  • een handvol keniaboontjes
  • 2 vastkokende aardappelen (bv.Nicola in blokjes)
  • kappertjes
  • 1 groot blik tonijn
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 koffielepels mosterd
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • snuifje witte peper
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  1. Kook de wortelen en raapjes 5 minuten in licht gezouten water.
  2. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Kuis de keniaboontjes en laat samen met de erwtjes in licht gezouten water een 3-tal minuten koken .
  4. Verfris eveneens onmiddellijk onder koud stromend water. 
  5. Kook de aardappelblokjes beetgaar.
  6. Kook de eieren in 10 minuten.
  7. Verfris ze onder koud stromend water.
  8. Meng de mayonaise met mosterd, wijnazijn, peterselie en peper.
  9. Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
  10. Garneer een diep bord met de groenten, kappertjes, eitjes en tonijn.
  11. Serveer met de saus en brood.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!