Voor 2 personen:

  1. Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes.
  2. Snijd de pepertjes midden door, verwijder de zaadjes en spoel onder de kraan.
  3. Snijd in dunne reepjes.
  4. Doe een scheut olijfolie in een pan en bak de pepertjes 2 minuten op matig vuur.
  5. Voeg de look toe en bak 1 minuut mee zonder kleuren. Als je de look bruin laat worden krijg je een bittere smaak.
  6. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking en giet af in een vergiet.
  7. Doe de spaghetti in de pan met de look en pepertjes, meng de peterselie er onder. 
  8. Breng op smaak met zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!