• De schil en de harde uiteinden van ca. 500 g asperges
  • 3 bouillonblokjes (kip)
  • 2,5 liter water
  • sambal
  • 1 koffielepel gehakte peterselie 
  • 1 versnipperd lente-uitje
  • 3 koffielepels aardappelzetmeel
  1. Giet het water bij de aspergeschillen en de hardere stukjes van de asperges.
  2. Voeg de bouillonblokjes toe en laat 15 minuten zachtjes koken.
  3. Giet de aspergebouillon door een vergiet.
  4. Snijd de hardere stukjes in kleine blokjes.
  5. Breng de aspergebouillon aan de kook. 
  6. Los het aardappelzetmeel op in een beetje water en giet het al roerend bij de soep.
  7. Voeg sambal toe naar smaak.
  8. Voeg er eveneens de peterselie en het lente-uitje aan toe.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!