Voor 4 personen:

  • 2 grote aardappelen
  • 4 sneetjes Maredsous
  • 4 Schwarzwälder schinken
  • provençaalse kruiden
  • boter
  1. Schil en kook de aardappelen.
  2. Laat de aardappelen afkoelen.
  3. Snijd de aardappelen in 4 gelijk stukken. Zorg dat ze gelijk zijn aan de breedte van de kaas. 
  4. Kruid de aardappelen met een snuifje provençaalse kruiden.
  5. Omwikkel de aardappel eerst met de Maredsous daarna met Schwarzwälder schinken.
  6. Doe een klontje boter in de pan en bak aan beide kanten tot de kaas begint te smelten. 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!