Voor 2 personen:
  • ca. 2 sneetjes gerookte zalm en heilbot
  • ca. 1/2 gerookte forel
  • 125 g grijze garnalen
  • 1 tomaat
  • citroen
  • ajuin (versnipperd)
  • salade 
  • 2 hardgekookte eitjes
  • wit brood 
  • peterselie 
  • 1 lente-ui
  • mayonaise 

  1. Emondeer de tomaat en snij in blokjes.
  2. Versnipper de lente-ui.
  3. Meng de garnalen met de tomaat, lente-ui en een beetje mayonaise.
  4. Breng op smaak met peper v/d molen.
  5. Schik de salade, zalm, heilbot, forel, garnalensalade en eitjes op een bord.
  6. Garneer wat van de ajuin en peterselie over de zalm en heilbot.
  7. Schik er een partje citroen bij.
  8. Toast het brood en serveer apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!