Voor 3 – 4 personen:

  • 1 kg rundsstoofvlees
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1 bruine Leffe
  • 2 koffielepels mosterd
  • 1 koffielepel pickels
  • snuifje tijm
  • paprikapoeder 
  • nootmuskaat
  • peper v/d molen
  • 2 koffielepels maiszetmeel 
  • 1 bouillonblokje (rund)
  • zout
  • boter
  1. Kruid het vlees met de paprikapoeder, nootmuskaat, peper en zout.
  2. Laat wat boter smelten in een pan en kleur het vlees bruin aan.
  3. Doe het vlees in een pot.
  4. Doe terug wat boter in dezelfde pan en kleur hier de ajuin bruin aan.
  5. Voeg als de ajuin bruin gebakken is de Leffe toe en laat even koken.
  6. Voeg de ajuin met de Leffe samen met tijm, mosterd, pickles en het bouillonblokje toe aan het stoofvlees.
  7. Zet het vlees juist onder met water.
  8. Laat het gerecht 2 uur zachtjes pruttelen onder deksel.
  9. Haal een stukje vlees uit de saus en kijk of het vlees gaar is. 
  10. Indien niet gaar, laat dan nog wat verder garen.
  11. Los het maiszetmeel op in een beetje koud water en bind de saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!