2 à 3 personen:

  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 potje pomo e legumi van Elvea
  • 1 courgette (in blokjes)
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 250 ml room
  • olijfolie
  • peper en zout

  1. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de ajuin een 5-tal minuten zonder kleuren.
  2. Voeg de courgette toe en laat nog 5 minuten stoven.
  3. Schik de vis in een ovenschaal en kruid met peper en zout.
  4. Meng het potje ‘pomo e legumi’ met de room en giet over de vis.
  5. Verdeel de groenten nu bovenop de saus.
  6. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Serveer met bv: puree, rijst, natuuraardappelen, pasta… 

    pomo e legumi van Elvea
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!