Voor 500 g kip:

  • 4 eetlepels ketjap
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel currypoeder
  • 1 koffielepel geroosterde sesamolie
  • 2 eetlepels maïsolie
  • 1 teentje look (zeer fijn gesnipperd)
  • Meng al de ingrediënten.
  • Snijd de kip in blokjes en meng er de marinade onder.
  • Laat ca. 2 uur marineren in de koelkast.
  • Rijg de kippenblokjes op satéstokjes.
  • Bak of gril de kipsaté’s.  

Lekker met pindasaus!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!