2 à 3 personen:

  • vleeskruiden
  • 500 g kalfsfricassee
  • 200 g mix boschampignons
  • 1 ajuin
  • worcestersaus
  • provençaalse kruiden
  • 1 bouillonblokje (groenten)
  • goede boter
  • aardappelzetmeel
  1. Versnipper de ajuin.
  2. Kruid het vlees met de kruidenmix.
  3. Smelt een klontje boter in een pan en kleur het vlees even aan.
  4. Nu de ajuin erbij en stoof even mee.
  5. Doe alles in een pot.
  6. Voeg er een scheutje worcestersaus en een snuifje provençaalse kruiden bij.
  7. Zet het vlees juist onder met water en voeg er het bouillonblokje bij.
  8. Laat ca. 75 minuten pruttelen onder deksel.
  9. Los 2 koffielepeltjes maïzena op met water en bind de saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!