Voor de vinaigrette:

  • 1 klein lepeltje zachte mosterd
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper en zout
  1. Meng de mosterd en azijn.
  2. Meng er de olijfolie onder.
  3. Breng op smaak met peper en zout.

Voor de salade:

  1. Snijd de rode kool zeer fijn.
  2. Schil en rasp de wortel.
  3. Schil de komkommer en snijd in blokjes.
  4. Was de paprika en verwijder de zaadjes.
  5. Snijd in reepjes.
  6. Scheur een paar bladeren van de salade en meng met de rest van de groenten.
  7. Meng vlak voor het serveren de vinaigrette onder de salade.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!