Lekker koekjes (en niet duur) voor bij de koffie met de feestdagen! Hier vielen ze zeker in de smaak!

  • 90 g goede boter (op kamertemperatuur)
  • 135 g bloem
  • 60 g bloemsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 eigeel
  • amandelschilfers
  • ruwe rietsuiker
  1. Kneed de boter, bloem, vanillesuiker en bloemsuiker tot een mooi egaal deeg.
  2. Rol een worst van het deeg, dek af met zilverpapier en laat een aantal uur rusten in de koelkast.
  3. Snijd schijfjes van ca.1cm van het deeg.
  4. Leg ze op een bakplaat, bekleed met bakpapier.
  5. Klop het eigeel los en strijk er de bovenkant van de koekjes mee in.
  6. Bestrooi een deel van de koekjes met de amandelschilfers en een deel met de ruwe rietsuiker.
  7. Bak de koekjes af in een voorverwarmde oven van 200°C in ca. 10 à 15 minuten.
  8. Laat de koekjes afkoelen en bewaar in een koekjestrommel.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!