Mini worstenbroodjes oma’s style!

voor 20 mini worstenbroodjes:

  • 300 g worst (chipolata)
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 eigeel
  1. Bak de worst in wat olijfolie juist gaar.
  2. Leg een worst op het bladerdeeg en rol het op.
  3. Snij af en herhaal.
  4. Snij daarna in stukjes van ca. 4 cm.
  5. Druk de bovenkant even in met een vork.
  6. Klop het eigeel los en strijk er de worstenbroodjes mee in.
  7. Verwarm de oven voor op 200°C.
  8. Bak de worstenbroodjes af in ca. 12 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!