De tomaten-paprikasaus vind je hier.
Voor de puree moet je hier zijn.

Voor 2-3 personen:

  • 500 g gehakt
  • 50 g gedroogde pruimen
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1 ei
  • cayennepeper, tijm, zout en paprikapoeder
  • ketjap
  1. Snij de gedroogde pruimen in kleine stukjes.
  2. Doe de pruimen, paneermeel en het ei bij het gehakt.
  3. Kruid met cayennepeper, snuifje tijm, zout en paprikapoeder.
  4. Meng alles door elkaar en vorm er een gehaktbroodje van.
  5. Leg het gehaktbroodje in een ovenschaal.
  6. Meng 1 eetlepel ketjap met een eetlepel water en borstel er het gehaktbroodje mee in.
  7. Bak het gehaktbroodje in een oven van 180°C in ca. 50 minuten.
Lekkere tomaten-paprikasaus van onze blog www.kotrecepten.be
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!