Voor 2 personen:

    • 350 g kalkoenfilet 
    • 1 wortel (ca.30 g)
    • 100 g kastanjechampignons
    • 100 g fijne groene asperges
    • 2  lente-uitjes
    • 1/2 rode paprika
    • 1 koffielepel currypoeder
    • 1 teentje look
    • Japanse sojasaus 
    • arachideolie
    1. Snij de look zeer fijn.
    2. Snij de kalkoenfilet in blokjes.
    3. Meng er 2 eetlepels sojasaus, een koffielepel arachideolie, look en currypoeder onder.
    4. Kuis de groenten.
    5. Snij de paprika en ui in stukjes.
    6. Snij de asperges in 3 en de champignons in schijfjes.
    7. Meng de groenten bij het vlees en laat een uurtje in de koelkast marineren.
    8. Doe een scheutje arachideolie in een wok en laat op temperatuur komen.
    9. Doe de kalkoen en de groenten in de wok en roerbak. 
    10. Als de kalkoen gaar is, blus dan het gerecht met één eetlepel sojasaus.

    Lekker met rijst en zoetzure saus! 

    Tip: Je kan de fijne groene asperges vervangen door een 1/2 groene paprika.

    Fijne groene asperges
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!