Ik heb zo een molentje gekocht met een mengeling van pepers
(zwarte, witte, groene, roze en jamaïcapeper). Erg handig voor deze boter.

  • 1 koffielepeltje gemalen pepermengeling
  • snuifje paprikapoeder 
  • 120 g goede boter op kamertemperatuur
  • Herbamare kruidenzout (of gewoon zout)
  1. Meng de peper en paprika onder de boter en breng op smaak met het zout.
  2. Doe alles in een spuitzak en spuit er roosjes van.
  3. Laat opstijven in de koelkast.

Lekker bij biefstuk of (gegrilde) vis.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!