• 500 g fusilli
  • 1 bot groene asperges
  • 200 ml room
  • herbamare kruiden
  • peper v/d molen
  • 1 bouillonblokje (groenten)
  • 1 koffielepel peterselie (fijn gehakt) 
  • 2 eetlepels vers geraspte parmezaan
  1. Doe het bouillonblokje in een pot met ruim water.
  2. Breng aan de kook.
  3. Kuis de asperges.
  4. Snijd de asperges in kleinere stukken en kook ze gaar in de bouillon.
  5. Haal de asperges uit het kookwater (niet weg gieten).
  6. Mix of blend de asperges met de room en 200 ml van het kookwater.
  7. Breng op smaak met peper v/d molen en herbamare kruiden.
  8. Meng er de peterselie onder.
  9. Kook de  pasta in het kookwater maar trek ca.3 minuten van de kooktijd af.
  10. De pasta mag nog niet helemaal gaar zijn.
  11. Giet de pasta af maar en neem wat van het kookwater apart.
  12. Doe de pasta terug in de pot meng er de aspergesaus onder.
  13. Laat ca. 3 minuten pruttelen en roer regelmatig om.
  14. Meng er op het einde wat van het kookvocht en de parmezaan onder.

Serveer er apart vers geraspte parmezaan bij!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!