Voor 3 à 4 personen:

  • 1 bot groene asperges
  • 8 eieren
  • 125 g geraspte Comté
  • peper v/d molen
  • Herbamare kruiden
  • melk
  • arachideolie
  • Kuis en kook de asperges beetgaar.
  • Verfris de asperges onmiddellijk onder koud water.
  • Snijd de asperges in kleinere stukken.
  • Klop de eieren los.
  • Kruid met Herbamare kruiden en peper v/d molen.
  • Meng er de kaas onder.
  • Doe een scheutje arachideolie in een pan. (Opgelet de pan moet in de oven kunnen!).
  • Doe het eiermengsel en de asperges in de pan.
  • Laat heel even bakken op het vuur.
  • Zet dan voor ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven  van 180°C.

Lekker met broodjes.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!