• twee vellen bladerdeeg van ca. 20 op 20 cm
  • extra bladerdeeg voor de rand en garnituur
  • abrikozenconfituur
  • 1 losgeklopt eigeel
  1. Leg de vellen deeg op een bakplaat met bakpapier.
  2. Prik het deeg met een vork in.
  3. Baken de zijkanten van het deeg af met reepjes bladerdeeg.
  4. Verdeel wat confituur binnen de zijkanten.
  5. Garneer met reepjes bladerdeeg
  6. Verwarm de oven voor op 180°C en bak de carré confituur in ca. 20 minuten.
  7. Laat afkoelen en snij in vierkantjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!