Ingrediënten:

  • 800 gbloemige aardappelen (bv:Bintje)
  • 3 teentjeslook
  • 200 mlroom
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Schil de aardappelen.
  2. Snij in gelijke delen en kook in gezouten water in ca. 10 à 15 minuten gaar.
  3. Pel de look en blancheer 2 minuten in kokend water. Verfris onder koud water.
  4. Herhaal dit nog eens 2 keer.
  5. Plet de look in een diep bord met een vork.
  6. Giet de aardappelen af en laat ze nog even op het vuur drogen.
  7. Plet de aardappelen met een aardappelstamper.
  8. Meng er de room en look onder.
  9. Breng op smaak met peper en zout.
 Lekker bij een stukje gebakken vis of lamsvlees!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!