Recept voor spaghetti met pesto
Voor 2-3 personen


Ingrediënten

  • verse basilicum (in een potje)
  • 1/2 teentje look
  • het sap van 1 limoen (of naar smaak)
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g parmezaan
  • 1 dl olijfolie
  • peper v/d molen
  • zout
  • 350 g spaghetti

Bereiding

  1. Pluk al de blaadjes van de basilicum en spoel ze even onder water.
  2. Mix de basilicum, pijnboompitten en parmezaan fijn in een keukenrobot.
  3. Giet er in een straaltje de olijfolie bij.
  4. Meng er het limoensap onder.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Giet de pasta af en doe terug in de kookpot.
  8. Meng er de pesto onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!