Na het succes van haar veel verkochte eerste kookboek Chez Rachel gaat fun loving foodie Rachel Khoo nu op ontdekkingstocht langs Franse marktpleinen, kusten en bergen. Het resultaat: Mijn Franse Keuken, een reiskookboek waarin alle kleuren, geuren en smaken van Frankrijk samenkomen.

Mijn Franse Keuken is een boek vol recepten die het beste van twee werelden verenigen: de Franse keuken en het je ne sais quoi van Rachel Khoo. Ze laat ons proeven van Bretonse bouillon en biscuits, van uiensoep met zoethout uit Lyon, krokante kip met rode wijn uit Bordeaux en ananastaartjes uit Saint Tropez. En passant houdt ze een reisdagboek bij, en stelt ze haar inspiratiebronnen – onder wie monsieur Petit en zijn kippenboerderij in Avensan – aan ons voor.   Rachel Khoo kookte over de hele wereld voor ze doorbrak met Chez Rachel, haar eerste kookboek en het bijbehorende tv-programma. Ze ontving internationaal lovende recensies voor haar moderne interpretatie van de Franse klassieke keuken. Rachel schrijft elke week een column voor The London Evening Standard en woont afwisselend in Londen en Parijs.

Mijn Franse Keuken
Auteur: Rachel Khoo
Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum: 25 februari 2014
Prijs: € 24,99
ISBN: 9789021555980

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!