Lesieur ontwikkelde de oliën ISIO 4 en ISIO 4 Olive. Beide oliën blinken uit in hun ronde, verfijnde smaak. Perfect te gebruiken bij het bereiden van seizoensgerechten. Kenmerkend is het feit dat ze de originele smaak van de ingrediënten respecteren. De oliën zijn geschikt voor trage bereidingen op lage temperaturen, voor frituurbereidingen en voor koude bereidingen (bv. vinaigrettes). Met andere woorden de oliën zijn multifunctioneel en bevatten bovendien:

  • Omega 3
  • Omega 6
  • Vitamine D
  • Vitamine E

Wil je zelf aan de slag met deze topproducten?
Neem deel aan de wedstrijd!
Win een kookworkshop voor 2 personen bij Les Secrets du Chef.

Op 16/6 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Ter inspiratie vind je hier alvast een lekker lenterecept: “Crumble van verse kaas met aardbeien en ISIO 4 Olive”.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!