• 1 rol pizzadeeg
  • 1 peer
  • 200 g brie
  • room
  • olijfolie
  • 1 koffielepel gehakte basilicum
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • zout
  1. Snijd de korst van de brie.
  2. Pureer de brie samen met een scheutje room en olijfolie, basilicum en peterselie in een keukenmachine.
  3. Breng op smaak met een beetje zout.
  4. Verwijder het klokhuis uit de peer en snijd in plakjes.
  5. Steek rondjes van 6 cm uit het pizzadeeg.
  6. Doe het briemengsel in een spuitzak en verdeel over de pizzarondjes.  
  7. Garneer met een plakje peer.
  8. Bak ze in de oven van 180°C in ± 15 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!