Met deze Italiaanse tomatensaus en vers geraspte parmezaan, heb je in een mum van tijd een overheerlijke pasta. Smakelijk!
  • 500 ml tomatenpassata
  • 1 wortel
  • 1 ajuin
  • oregano
  • 5 blaadjes basilicum
  • 1 bouillonblokje (rund)
  • peper van de molen
  • olijfolie
  1. Schil de wortel en snijd grof.
  2. Pel de ajuin en snijd eveneens grof.
  3. Doe een scheutje olijfolie in een potje.
  4. Voeg de ajuin en de wortel toe en laat zachtjes stoven zonder kleuren.
  5. Voeg de tomatenpassata, bouillonblokje en oregano toe.
  6. Laat 20 minuten sudderen onder deksel.
  7. Doe er nu de basilicum bij en mix met een staafmixer.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!