Mijn oma is Nederlandse en woonde van zodra ze huwde in België waar ook wij geboren zijn. Toch kon ze haar Nederlandse afkomst hoegenaamd niet verstoppen. Ze had altijd speculoos in huis, had originele hagelslag en een resem Nederlandse vriendinnen waarmee ze nog regelmatig mee op stap ging. Ook gingen we geregeld winkelen in Eindhoven waar we niet alleen de plaatselijke Chinees aandeden maar ook de gezelligheid gingen opzoeken in de Bijenkorf. Dat kenden we in België helemaal niet! Een winkelcentrum waar je alles kan vinden wat je je maar bedenken kan. Wij vonden het fantastisch! De drukte, de roltrappen en de mooie kleding en woonaccessoires. Toen was online shoppen niet mogelijk (internet bestond nog niet) maar daar is de laatste jaren wel veranderd. Dat kan via de Bijenkorf! Je kan er inspiratie opdoen voor de pakjes van de komende feestdagen! Bestellen kan snel en eenvoudig! Handig toch?

Online winkelen

De Bijenkorf bestaat al sedert 1870. En kan al buigen over meer dan 145 jaar vakmanschap! Op 1 april 2009 opende de Bijenkorf haar online deuren met de webshop deBijenkorf.nl. Daarmee was de dertiende winkel een feit. De shop startte met damesmode, accessoires, lingerie, cadeaus, cosmetica en een groot deel van de collectie uit het Bijenkorf Magazine. Al snel werden ook de andere productgroepen toegevoegd zoals wonen, heren- en kindermode. Inmiddels is de webshop van de Bijenkorf een volwaardige winkel. Sinds april 2016 is deBijenkorf.be gelanceerd voor al de Belgische gasten.

Cadeautjes voor jong en oud

Cadeautjes kiezen is nog nooit zo makkelijk geweest. De Bobbies’s Gift Finder helpt je daarbij! Hoe gaat het in zijn werk? Kies de persoon voor wie je een pakje zoekt, geef de maximale prijs en de interesses aan en je krijgt op basis van je voorkeuren (sterretje of kruisje aangeven) suggesties voorgeschoteld. Makkelijker kan haast niet. De suggesties liggen in het verlengde van je lijstje en kunnen meteen in je winkelmandje geplaatst worden. Ook voor kinderen zijn er keuzes te over. Je kan terecht voor artikelen uit de categorieën: designermerken, dames, heren, kinderen, cosmetica, net binnen, juwelen & horloges, wonen & vrije tijd, cadeaus en outlet.

Cadeautjes voor foodies

Wij snuisterden wat rond op de website en konden een aantal cadeautjes selecteren die vooral in de keuken praktisch bruikbaar zijn. Omdat we dagelijks in de keuken staan en een aantal keukentools het lieten afweten, viel ons oog op de staafmixer, de blender en de waterkoker. Nu nog hopen dat onze familie onze tips ter harte neemt!

Bestellen en betalen

Bestellen gaat snel en eenvoudig! Je bestelt voor 22u en daags nadien wordt je pakje al gratis (voor privilege members) aan huis geleverd. Gratis retourneren kan binnen de 21 dagen. Contact nemen met de klantendienst kan via alle sociale media-kanalen zoals Facebook, Chat, WhatsApp en Twitter. Geen urenlange wachttijden en saaie telefoontjes. Maar to the point en actueel! De betaalmethodes zijn voor het uitkiezen en kan ook al geen bezwaar zijn.

Wij hebben alleszins voldoende inspiratie om de komende feestdagen door te komen. Jullie ook?

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!