Recent zijn de restaurants Colmar vernieuwd en gemoderniseerd. Meersmaak nam de proef op de som en schoof de benen onder tafel bij Restaurant Colmar Aartselaar.
Het is zeker 20 j. geleden dat ik Colmar bezocht. Ik herinner me vooral de buffetten waar je naar hartelust en onbeperkt je gading kon vinden.
Restaurants Colmar, althans de vernieuwde restaurants, zijn ingericht met houten tafels en zachte kleuren. Opvallend is de gemoedelijke sfeer en zachte muziek. In mijn herinnering associeer ik Colmar met cafetaria-achtige taferelen. Niets is minder waar!

Buffetten worden nog aangereikt, al is dat enkel voor het voor-en nagerecht het geval. Als menu heb je de mogelijkheid te kiezen voor ‘express’, ‘liefhebbers’ en ‘genieters’. Het verschil zit hem in het feit of je al dan niet een voorgerecht/nagerecht neemt. Hoofdgerecht kies je van de kaart. De prijzen (drank inbegrepen) schommelen van € 14,95 tot € 32,95 naargelang de formule die je kiest. Het restaurant is tevens zeer kindvriendelijk: aangepast kindermenu tot 12 j. (vanaf € 6,95). geschenkje voor elk kind, luiertafel, DVD-corner,…

Voor de voorgerechten kan je een keuze maken uit o.a. koolvis met dille, rilettes, pasta met zeevruchten, salades, dolmades,… Voor de nagerechten valt de chocoladefontein op en kan je à volonté genieten van ijsjes, rijstpap, chocolademousse, fruit,… De buffetten zijn niet overstelpt met producten maar de keuze is voldoende. Belangrijker vinden wij dat de ingrediënten vers zijn. En dat is zeker het geval.

Het hoofdgerecht kies je van de kaart en wordt aan tafel geserveerd. Een suggestiebord wordt bij aankomst aan je tafel voorgesteld. Hierop staat onder andere Hereford-steak uit Uruguay.Wij opteerden voor de menu ‘Genieters’ en kiezen allemaal een ander hoofdgerecht. De porties zijn groot en erg lekker (ribbetjes, hamburger Gourmand, halve kip en filet pur)! Voor aperitief en/of koffie wordt extra aangerekend. Frisdranken, bier en wijn zijn inbegrepen in de prijs.
Colmar heeft ook een traiteurdienst ter beschikking waar je je bestelling kan doorgeven en op een afgesproken moment kan afhalen.
Bij Colmar Restaurants eten is leuk en lekker. De prijssetting is duidelijk en stelt je niet voor verrassingen. Tafelen kan je tot 2u na binnenkomst.

Meer informatie

Colmar Restaurant Aartselaar
Antwerpsesteenweg 23
2630 Aartselaar
03 887 94 16
www.colmar.be
Meer restaurants in Antwerpen, Brussel, Gent en Kortrijk.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!