De Huawei P Smart beschikt over edge-to-edge scherm met dunne schermranden dat grenzeloos entertainment verzekert. Zo is er nog meer plaats om je lievelingsserie te bekijken, het speelveld van je favoriete game te ontdekken of de mooiste vakantiefoto’s te maken. Bovendien kan je het scherm optimaal benutten via de slimme split screen-functie: chat probleemloos met vrienden en familie terwijl je een video bekijkt, of maak een opname terwijl je afrekent in je favoriete webshop. Je kan de P Smart ook eenvoudig linken aan je televisie. Ideaal om een slideshow te geven van de mooiste foto’s en selfies van jou en je BFF tijdens jullie laatste citytrip.

Zwaaien naar de lens voor de perfecte selfie

Ook aan het maken van de beste foto’s en selfies is gedacht: de P Smart beschikt over een dubbele camera met een 13 en 2 megapixels-lens. In de camera-app vind je verschillende filters die ervoor zorgen dat je in alle situaties de beste foto’s maakt. Zo is er onder andere een Bokeh-functie met gezichtsherkenning waarmee je zowel messcherpe selfies als portretten kan maken met een mooie wazige achtergrond. De Beauty Modus licht de blik van gebruikers dan weer op met en biedt een natuurlijke en stralende gloed. En omdat een smartphone ook gewoon leuk mag zijn, biedt de P smart ook de mogelijkheid om handgebaren te linken aan functionaliteiten. Zo kan je in selfiemodus een foto maken door je hand te openen. Zwaai naar de lens voor een selfie!

 

Met de P Smart bieden we als eerste een smartphone met dubbele camera en een FullView scherm aan een betaalbare prijs van €259. Daarmee hebben we een toestel in handen dat perfect op maat is gemaakt van generatie Z en fotografieliefhebbers. We verwachten veel van dit toestel.

Dirk Pauwels

Country manager, Huawei België

Beschikbaar in zwart, goud en blauw

De Huawei P Smart debuteert in drie elegante kleuren: zwart, goud en blauw. Het toestel is vanaf 1 februari beschikbaar in België aan een adviesprijs van € 259.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!