Dolce Gusto Drop

Koffiebeleving met Nescafé Dolce Gusto Drop

Soms worden we onverwacht verrast met een geschenk waar we al even stiekem van dromen. Op een gewone ochtend staat plots dit pareltje voor de deur: Nescafé Dolce Gusto Drop. Een koffiemachine dat meer brengt dan een koffie, namelijk een koffiebeleving! We zijn geen dagelijkse koffiedrinkers maar een kwaliteitsvolle koffie op zijn tijd op restaurant, puur voor de gezelligheid, kunnen we zeker naar waarde schatten. We zijn gelegenheidsdrinkers zeg maar. Met Dolce Gusto Drop, kunnen we die kwaliteitsvolle koffie, zelfs thuis schenken. Hij neemt een prominente plaats in in onze witte keuken. En het moet gezegd: “Hij staat er prachtig”.

Design

Het plezier begint al met de looks van deze koffiemachine. Het design is strak en avantgardistisch, geïnspireerd op een koffiedruppel. Het toestel, met zijn natuurlijke en geraffineerde rondingen, is verkrijgbaar in wit, zilver en rood. Het waterreservoir is ingewerkt in het model en de bediening doe je in een handomdraai met de touch screen. Met de thermoblok (verwarmingssysteem van professionele kwaliteit) biedt Drop altijd een drankje op de perfecte temperatuur. Door de druk van 15 bar, zorgt de Drop ook voor een licht of luchtig melkschuim waar nodig.

Capsules

Voorts kies je de koffie die bij het moment past. Dertig verschillende smaken zijn beschikbaar in afzonderlijke capsules. Zo kan je naargelang je wens, kiezen voor espresso, latte machiato, ristretto, lungo enz. De afzonderlijke capsules maken voorts dat je gasten allemaal hun favoriete smaak kunnen kiezen. Ook thee, chocolademelk en koude dranken kan je met de speciale capsules klaarmaken. Zo waande ik me gisterenavond in het zonnige Marokko met een heerlijke muntthee. Het voordeel is dat je niet langer verschillende machines nodig hebt, maar voldoende hebt aan je Drop. Niets zo eenvoudig!

Dolce Gusto Drop
Dolce Gusto Drop
Dolce Gusto Drop
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!