Meersmaak is trouw aan zijn merken. Zo ook aan het merk van de kookpotten waarmee ik kook. Al meer dan 17 jaar kook ik met Lagostina. Deze potten zijn Italiaans van oorsprong en design. Ze zijn tijdloos en hebben al die jaren het beste van zichzelf gegeven. Tot enkele maanden geleden…

Mijn grootste kookpot had na een kookbeurt een losse en verschrompelde bodem. Jammer, maar helaas. Volgens de website kan je rekenen op levenslange garantie dus geen getreur. Pot werd binnen gebracht, expert komt kijken en nieuwe pot zou geleverd worden. Zo dachten we.
Sindsdien niets meer van de Lagostina-service gehoord. De expert zou informatie aan het servicepunt bezorgen en het servicepunt zou ons dan weldra contacteren. Niets van dat. Wel sneu dat je als trouwe klant niet effectief kan rekenen op een goede en kwaliteitsvolle service. Gelukkig bieden de schoonouders uitkomst. Ze hebben nog enkele nieuwe Lagostina-kookpotten in voorraad staan. Al zijn het potten van een vorige collectie. Meersmaak kan verder!
Al droom ik wel van de Lagostina pastaset of een pannenset van de Accademia Bianco-reeks!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!