• 1 blik (400 g) gepelde tomaten (in blokjes)
  • ½ rode, gele en groene paprika (in blokjes)
  • ½ ajuin (versnipperd)
  • 125 g Parijse champignons (in schijfjes)
  • 2 teentjes look (zeer fijn gesneden)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • een (afgestreken) koffielepel Provençaalse kruiden
  • 50 ml droge witte wijn
  • 1 bouillonblokje (kip)
  • peper van de molen
  1. Doe de olijfolie in een pot.
  2. Voeg al de groenten en de Provençaalse kruiden toe.
  3. Laat de groenten een 5-tal minuten stoven (zonder kleuren én onder deksel).
  4. Blus met de witte wijn.
  5. Voeg de gepelde tomaten en de bouillon toe.
  6. Laat een 7-tal minuten zachtjes koken (onder deksel).
  7. Kruid met peper van de molen
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!