Diageo pakt uit met een spannend initiatief: Show Your Spirit by World Class. De nummer één ter wereld op het vlak van premiumdranken biedt de barkeepers van West-Europa de exclusieve gelegenheid om deel te nemen aan een wedstrijd om een nieuwe sterkedrank of likeur te creëren die deel zal uitmaken van Reserve Brands, de collectie luxedranken van Diageo. Het is een première in de sector! 
De winnaar zal recht hebben op vijf percent van de netto verkoop tijdens de eerste vijf jaar na de productlancering. Hij krijgt ook de gelegenheid hebben om het product dat hij mee heeft gecreëerd, te zien opduiken naast wereldbekende merken zoals Johnnie Walker Scotch Whisky en Ketel One Vodka. Een bijkomende vijf percent van de netto verkoop zal worden gewijd aan een initiatievenfonds voor barkeepers om een erfenis te creëren.
De meedingende barkeepers hebben alleen maar een idee nodig. Diageo zal zijn expertise aanreiken om het product te verfijnen zodat het klaar is voor de lancering en zal ook marketingondersteuning bieden. 
Ik was al te gast bij Diageo World Class 2013 Competition voor de selectie van de beste bartender van België. De selectie ging er uiterst professioneel aan toe. Ik kijk met plezier uit naar het eindresultaat van ‘Show Your Spirit’. Misschien iets voor jou? 
Iedere barkeeper die wil meedoen met Show Your Spirit dient contact op te nemen met zijn plaatselijke ambassadeur van Diageo Reserve Brands. Leer meer over deze actie, volg het hele gebeuren op Twitter @ShowYourSpirit en bekijk de video van Show Your Spirit video hier: http://vimeo.com/58628818. 
Voor meer informatie: www.diageo.com

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!