Lenteskiën

©Marion Monnier

Lenteskiën

De lente is een uitgelezen kans om op skivakantie te gaan in de Franse bergen. Voor het derde jaar op rij organiseert France Montagnes “Skiing into Spring” om samen met een dertigtal Franse skigebieden de lente als ideaal seizoen te promoten . Een niet te missen evenement voor zowel families als festivalgangers en zelfs beginnende skiërs.

Ideale periode voor beginners

Alle doorgewinterde skiërs zullen het bevestigen: de lente is het ideale seizoen om voor de eerste keer op skilatten te staan. Zachtere temperaturen, een stralende zon, blauwe lucht en verse sneeuw… dé perfecte mix om het vallen en opstaan in de sneeuw met een glimlach te trotseren. Zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van een voordelig tarief tijdens de lente, dankzij de interessante pakketten van de Franse skigebieden.

Ontdek de interessante aanbiedingen voor beginners

Overvolle agenda met leuke festiviteiten

Wie niet kan wachten op de eerste Belgische festivals, kan alvast van de sfeer proeven in de Franse skigebieden. Vanaf 19 maart worden overal concerten en evenementen georganiseerd. Jonger en en vriendengroepen kunnen genieten van de ideale skicondities en tegelijkertijd een feestje bouwen op en naast de piste. Wie zegt dat après – ski in Frankrijk onbestaande is?

Ontdek de interessante aanbiedingen voor après – skiërs

Met de familie op skivakantie

Met Pasen gaan skiën kennen wij wel in België. Het is een aangename periode met min der volk op de piste en gunstig weer om met een kleurtje naar huis te komen. Onze zuiderburen doen er dan ook alles aan om ons een onvergetelijke vakantie te bezorgen aan een voordelige prijs. Gratis skipassen voor kinderen, een uitgebreid animatieprogramma en leuke activiteiten naast de piste zoals Sled Dogs (schaatsen op sneeuw), sneeuwschoenwandelen of ‘sneeuwfietsen’ met de ‘Fat Bike’…

Ontdek de interessante aanbiedingen voor families
  • Gratis skipas voor kinderen en jongeren (5 – 22 jaar) met Pasen in Alpe d’Huez
  • Kinderen verblijven gratis in Les Arcs
  • De 50 ste verjaardag van Val Cenis

Meer info: france-montagnes.com

 

Lenteskiën

©Marion Monnier

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!