Suite Novotel Den Haag City Center

Suite Novotel Den Haag City Centre

Een kleine 20 jaar geleden bezocht ik Den Haag voor het werk. De enige herinnering die ik daarvan heb, is het feit dat we heerlijk geluncht hebben in een strandbar in Scheveningen waar ik voor de eerste keer pindasaus proefde. Sindsdien fan, dat wel! Wat ik nog met Den Haag associeer is de toffe en de losse sfeer.
Ik was dan ook zeer blij dat ik op vraag van Accor Hotels deze stad opnieuw mag uitvinden. Als bonus, met het gezin dan nog. We brengen de nacht door in het Suite Novotel Den Haag City Centre. Een 4*-accommodatie in hartje Den Haag. Tegenover de Bijenkorf (wat is er nog meer Nederlands?) en vlak naast de gaanderij De Passage. Opvallend is het gestructureerde karakter van de stad. Alles is perfect bewegwijzerd en highlights zijn op wandelafstand bereikbaar. Wij bezochten o.a. het Binnenhof en deden vooral de terrasjes op het Buitenhof alle eer aan.

Parkeren kan niet in het hotel. Wij parkeerden in Parking Wijnhaven en konden er 24u onze wagen stallen voor € 17,50. Even melden aan de receptie, anders betaal je € 25,00. Het hotel is ultramodern. Stel je bij binnenkomst geen klassieke balie met bel voor maar een tafel met laptop waar je, als je niet oplet, zo voorbij loopt. Je stapt immers prompt de lounge binnen waar het Scandinavisch meubilair meteen opvalt. Aan de langste muur is een wand met diverse snacks beschikbaar tegen betaling. Koffie, thee en infused water zijn steeds gratis ter beschikking.

Ook het ontbijt (tot 11u) wordt in dezelfde lounge geserveerd. Het hotel biedt voor elk wat wils en dat zien we ook in de gasten die er verblijven. Naast gezinnen met kinderen, vind je er evengoed zakenlui, toeristen uit allerlei windstreken en clubjes vriendinnen die er een citytrip van maken. Voor gezinnen met kinderen zeker een goed keuze. Familiekamers zijn van alle gemakken voorzien: uitklapbaar zetelbed, kluis, aparte douche én bad, apart toilet, thee-en koffiefaciliteiten en een microwave (om papjes of een snack op te warmen) en niet onbelangrijk airconditioning en free WIFI. Nog leuker is het feit dat kinderen tot 16 jaar gratis op de kamer van de ouders logeren en gratis ontbijten.

Ontbijt wordt geserveerd in de lounge en is beschikbaar in buffetvorm. Handig is het feit dat je tot 11u kan aanschuiven. De uitgebreide keuze is een meerwaarde: vers fruit, pannenkoeken (topper vonden de kinderen), vers appelsiensap, kaas, confituren, muesli’s, broodjes en zoveel meer.
Deze dag sluiten we af met een bezoekje aan Scheveningen waar we vooral op het loungeterras van de Pier vertoeven waar meermaals bungyjumpers voorbij suizen. Spanning en sensatie verzekerd! Onze kinderen zwemmen erop los. Wij zijn het er alle 4 over eens: Den Haag is het bezoeken meer dan waard en dan het liefst van al bij Suite Novotel Den Haag City Centre.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!