JCG Cooking is een start-up met als doel het kookproces voor de consument eenvoudiger te maken. En dit door innovatieve en ambachtelijke voedingsproducten op de markt te brengen!

Het eerste product waar het mee begon, is Tartaat: een ambachtelijke kruidenmengeling om steak tartaar te maken. In plaats van alle ingrediënten – kappertjes, sjalotten, Worcestersaus, tabasco, … – apart te kopen, zit alles al samen in één potje en hoef je enkel nog maar gemalen rundsvlees, een eierdooier en een lepeltje mayonaise toe te voegen om een originele steak tartaar te bekomen.

Sinds kort heeft JCG Cooking ook een nieuw product: zalmmarmelade. Dit is een kruidenmarinade op basis van Gin om verse zalm te marineren. De werkwijze is vergelijkbaar met gravlax: 24u laten marineren, de marinade afwrijven en de zalm is klaar om rauw op te eten.

Daarnaast worden er geen bewaarstoffen of additieven, alles is dus vers! Een lange houdbaarheid wordt gegarandeerd doordat het product gepasteuriseerd wordt.

JCG Cooking

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!