Nespresso lanceert twee koffies in beperkte editie geïnspireerd op de allereerste koffiehuizen in Istanbul en Venetië. Ze laten je niet alleen kennismaken met het verhaal van deze prestigieuze koffiehuizen, maar ook met het vaak onbekende verleden van Venetië en Istanbul.

In januari reis je met Nespresso terug in de tijd naar de historische roots en de levendige sfeer van de allereerste koffiehuizen. Nespresso lanceert namelijk twee nieuwe koffies in beperkte editie: Café Istanbul en Caffè Venezia. Beide variëteiten zijn geïnspireerd op ‘s werelds allereerste koffiehuizen en brengen de bruisende en opgewekte sfeer van toen rechtstreeks tot bij je thuis.

 

Probeer deze twee heerlijke Limited Edition koffies

     Café Istanbul – Deze Arabische mokka uit Yemen gemengd met Oost-Indische en Indiase schatten biedt ons een glimp van het mysterie van de oosterse bazaar. Deze koffie, gemaakt van historische blends, heeft een exotisch karakter met intense geroosterde accenten en kruidige toetsen van zwarte peper.
Intensiteit: 10
, serveervolume: 25 ml
 
     Caffè Venezia – De smaak van het verleden dankzij een mix van koffie uit de oude Ethiopische stad Harrar en Indische Arabica. Samen geven ze een koffie met het exotische parfum van het oosten. Wilde en bloemige accenten harmoniëren met een geroosterde toets in deze krachtige en complexe koffie.
Intensiteit: 7, serveervolume: 40 ml
 
Cafe Istanbul en Caffè Venezia zullen voor een beperkte periode verkrijgbaar zijn in de Nespresso-boetieks. Je kan ze ook telefonisch bestellen (0800 162 64) of online op www.nespresso.com vanaf 15 januari 2019.
Verkoopprijs: € 4,70/etui
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!