Wij hebben al een New Mini T. in huis en genieten daar elke dag van! We schreven er eerder een review over. Recent kwam de Master T. op de markt waarbij het mogelijk is thee en melk in de vorm van een theecappuccino te combineren. Dat moet bijzonder maar wél lekker zijn!

De intense smaak van een cappuccino, maar dan met thee en melk in de nieuwe Master.T theemachine: latte-functie en meer dan 35 theesmaken en infusies.

Lattes en cappuccino’s mogen dan wel hip zijn: dé nieuwe hype wordt ongetwijfeld de theecinno. In Singapore zag de “teh cino”, een rooibosthee met gecondenseerde melk, het levenslicht. Daarna werd het opgepikt in grootsteden als Hong Kong en Kaapstad. En nu begint ook bij ons de opmars.

Thee van het huis

Thee in capsules, kan dat? Ja! Hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te behouden. De MASTER.T-machine herkent elke theecapsule en past de infusie aan tot op de graad en de seconde nauwkeurig met één druk op de knop. De iconische theemachine is nu nóg efficiënter met de nieuwe latte-optie en de mogelijkheid om zelf de intensiteit van je thee te bepalen aan de hand van 5 sterktes. Met de nieuwe latte-functie geniet je zo van een veelzijdige theecappucino met de intensiteit van meer dan dertig soorten thee en biologische infusies. De fijne oogst komt alleen vanuit de knop van de Camelia Sinensis en de volgende twee jongste theeblaadjes. Die kwetsbare blaadjes zijn namelijk het rijkst aan aroma. 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!