Aan de Antwerpse Suikerrui opent vandaag de Vascobelo V-bar haar deuren. V-bar is een upscale moderne brasserie die de beste producten verenigt met een ouderwets gevoel van gastvrijheid. Een bar waar het de hele dag door goed toeven is. Zij het alleen of in gezelschap. Zij het voor een kop heerlijke koffie of een eenvoudig klaargemaakte hap die de superieure ingrediënten voor zich laat spreken.

Een Weense koffie, een kop witte Opalys-chocolademelk, een klassiek dan wel uitgebreid ontbijt met warme krieken en gehaktballetjes, een slaatje met burrata of pluma Iberico met achteraf een stukje Blankaart, Herve of Achelse Blauwe? De kaart van V-bar leest als een reisverhaal. Maar dan van een ontdekkingsreiziger die op zoek is naar de beste ingrediënten van over de hele wereld. Niet zonder enige trots, presenteert het menu ook heel wat inheemse producten, waaronder uiteraard de koffies van Vascobelo; het huis achter de V-bar.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!