larousse gastronomique

De Larousse gastronomique is sinds 1938 dé culinaire klassieker die nog elke dag actueel is.

De drie in linnen gebonden delen in een linnen cassette vormen het culinaire hart van ieders kookboekencollectie. Proef de rijkdom van de moderne gastronomie. Probeer, leer en experimenteer met de 2250 recepten, waarvan 500 van de allerbeste koks ter wereld. Dit boek mag niet ontbreken in de keuken.

Een echte klassieker en een must voor iedere serieuze kok.Jamie Oliver
Als ik maar één naslagwerk in mijn kast zou mogen hebben, dan zou het zonder twijfel de Larousse gastronomique zijn.Julia Child
Larousse gastronomique | Auteur: Joël Robuchon | Verschijningsdatum: 14 april 2015 | Prijs: € 75 | ISBN: 9789021558981 | Kosmos Uitgevers
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!